Den där rörligheten

Ni vet vad som händer på fredagsmorgon ju. Precis - rörlighet med PT-Katarina på schemat dvs veckans tuffaste pass. Idag inledde vi med rodd som uppvärmning en av mina paradgrenar - I love to ro. Efter det olika rörlighetsövningar varav vi började med den du kan se nedan. Och på slutet nöta knäböjen som faktiskt också går framåt :-)

Men det roligast idag var nog ändå att se denna utvecklingen. När vi började träna för några månader sedan så var jag stel som ett kassaskåp men se det tar sig. Det gäller bara att inte ge upp utan just do it! Det känns (läs gör ont), jag har känt mig tafatt och klumpig och svurit en massa. Ibland försökt komma på diverse ursäkter för att ställa in passen.

Men jag har inte gett mig och idag såg tog jag ett stort kliv framåt mentalt efter att ha sett dessa bilderna samt visat upp det jag övat på utfallen dvs våga gå djupt. Likaså förra veckans filmning utav knäböj som jag kanske lägger upp här om ni är snälla :-) För visst finns det inget roligare än att se mig nöta teknik...

Innan sommaren kunde jag knappt göra så här

Titta nu når jag marken med handen, bakre benet mer sträckt och främre djupare mot golvet plus rotationen i överkroppen så armarna är parallella - tjoho!!!

Voila andra sidan!

Kommentarer

  1. Wohooo, vilken utveckling. Så bra jobbat Tina!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Nellie! Jag är så stolt - nu gäller det att fortsätta and keep it up!

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass