Vad ska jag nu göra?

Oops blev visst ingen Bulgarian Bags utbildning på lördag i Motala för den blev inställd pga sjukdom. Trist men jag hoppas verkligen Olof kryar på sig snabbt! Så ingen road trip, ingen totalt sliten kropp utan en tom kalender. Genast tänker den effektiva bloggerskan ja men då ska jag det och det och det. Men se nähä det ska jag inte. Anmälde mig till yoga istället imorgonkväll och lördagen är helt öppen. Blir en mysdag med maken och jag ska se om jag kan lura med honom till Emporia. Ja mys för mig alltså :-)

Kommentarer

  1. That's the spirit :-) Jag har bokat i jobbekalendern att jag jobbar till 12 i morgon - så det tänker jag faktiskt göra också. Blir väldigt skönt med en lugn fredag! Åsså lite NMT i leran på lördag morgon såklart.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass