Har du en hinklista?

Läste i senaste Topphälsa om "Så blir ditt livs dröm verklighet" och om att göra sin egna bucket list. Har ju stött på uttrycket en hel del gånger tidigare och kanske fantiserat lite lätt över en egen lista. Härom morgonen tog jag faktiskt penna och block och satte mig ner för att fundera. Vad vill jag egentligen ha på min hinklista?

Kom fram till en massa upplevelser, känslor och hur vill jag leva livet-tankar. Är inte klar med tänkandet men en del saker som poppade upp var:

 • lära mig att busvissla
 • klara av min kettlebellscertifiering 
 • köra snötskoter
 • leva ett aktivt och hälsosamt liv som får mig att må bra
 • gå matlagningskurs(er)
 • lära mig (igen man åkte ju när man var en minimänniska) att åka längskidor
 • bila genom USA
 • fler "äventyrsresor" a la Jordanien och Skottland - jag vill upptäcka världen!
 • bli en lugnare själ och njuta här och nu
 • anlita en personal shopper/stylist
 • åka på cykelsemester
 • vandra i Sverige och alperna
 • ta 100 kilo i marklyft
 • åka luftballong
 • stadsweekendresor till tex Barcelona, Prag, Berlin...
 • spa:a på Yasuragi
 • åka till Playitas eller ett liknande ställe
 • mysa med maken så mycket som möjligt
 • bestiga kebnekaise
 • ha ett "roligt, spännande och utmanade" jobbsituation
 • ha fokus på det positiva och bort med allt som ger negativ energi
 • ... 
MEN framförallt kom jag fram till att jag har ett jäkla bra liv här och nu! Jag och min familj mår bra, gift med världens bästa man, bor i det finaste huset, gör vad jag vill/känner för på min fritid, maken och jag kan resa, jag är stark i kropp och själ och en massa annat. Jag lever ju liksom min bucket lista redan!!!

Har du en hinklista?

Kommentarer

 1. Hej hej, jag har kikat in hos dig tidigare men kan inte för mitt liv komma ihåg om jag sa 'hej' då! :) Minnet..... :)

  Jag blev tipsad om din blogg av min vän Nellie. Hon trodde att din blogg skulle funka utmärkt som inspiration för mig, som är en småätare av rang, sockerberoende och ständigt funderar över hur jag ska få rätt på mina matvanor. Eller mina ovanor rättare sagt! :)

  Så - här är jag och läser!
  Kram Jennica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej hej Jennica och välkommen hit! Hoppas du gillar vad du läser :-) Kram Tina.

   Radera
 2. Äntligen har Jennica hittat till din blogg! Jag har "skickat hit en annan kompis också (Louise). :) En bucketlist ska jag absolut göra och jag skulle i stort sett kunna ta din rakt av och jag skulle också kunna stryka ett par saker dvs. sådant som jag gjort/uppnått redan. Att busvissla t.ex. det kan jag och jag lever ett aktivt och hälsosamt liv. Jag tror att du skulle bocka av ett par saker du med! :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha då får du lära mig att busvissla Nellie!!! Kram

   Radera
  2. Det gör jag gärna. Dock verkat mina skilla som busvisslingsinstruktör sådär. Min man vill också lära sig men jag har inte lyckats lära honom på 7 år.

   Radera
  3. Ajdå men kan ju vara värt ett försök ändå :-)

   Radera
 3. Härlig läsning!Har en del punkter jag håller med om oxå ;) Vill bara passa på att tipsa om cykelsemester-har cyklat Gotland runt,Österlen och längs Göta Kanal.Gotland var väldigt blåsigt men då var vi där i april/maj-det var iofs en bra tid ur den synpunkten att turistsäsongen inte riktigt var igång.Österlen minns jag som den bästa semestern-bodde på flera väldigt mysiga b&b där!Om du vill förena nytta med nöje finns ju www.rideofhope.se!
  Heja dej!Ska oxå fundera på min lista :D
  /L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh bra tips L - de får jag kolla upp!!! Tack!

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass