Jag har blivit en snobb...

Alltså i början på året hade denna bloggerskan inga problem att drick påste (och det gör jag fortfarande) och hade ingen uppskattning för de finare smakerna vad det gällde sådana där löv. Sen bestämde jag mig ju för att te skulle bli mitt nya mys istället för socker. Hade blivit både bra upplevelse (läs utvecklat violteberoende) och mindre bra (läs konstiga gröna teer eller choklad/chili - sticks ju på tungan). Har dock kommit fram till att jag främst gillar svarta teer med en tydlig smak tex en frukt (exempel smultron, viol) men även gröna teer med yoghurt-hint eller lite mildare (miss saigon, viol/yoghurt).

I lördags kom jag äntligen iväg till Seaside Deli i Lomma för inköp utav mer violte. Har ju fattas mig de senaste tiden och life isn´t just the same. Därför tog jag 3 hekto på direkten utav Violette & Pétales (fancy...)! Köpte även ett svart te med apelsin/mandel/persika (Secret de Shéhérazade). Väldigt lyckat det med! Lärde mig igår att tydligen är dessa finsmakarteer från detta stället: http://www.compagnie-coloniale.com/. Det äldsta franska te-märket som startade 1848... Nu funderar jag på tebjudningar. Har jag blivit en total tesnobb?

My precious och jag måste ha fler teburkar nu!!!

Kommentarer

  1. Ja, lite snobbigt är det kanske men skit i det. ;) Huvudsaken är att du gillar teet. Jag har helt gått över till rött te och örtte typ Pukka, Yogi, Clipper. Det är nästan ännu snobbigare, dyrt är det i alla fall med väldigt gott. :) Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass