Dagens "må bra"

Tacksam för/saker som fått mig att må bra och bli glad under dagen:
  • 9 månaders utvärderingen med coach Therese som sa att det var en ära att få följa min resa - gulle!
  • Itrim-Alice kommentar att "jag var så fin"
  • Att jag lyssnade på min kropp idag för kände mig lite sliten igår och imorse lite "på väg att bli sjuk" känsla. Därför tog jag en lång varm dusch, valde outfit med omsorg (är det bara jag som tycker att man känner sig helt plötsligt frisk om man har värsta outfiten på sig?), tog bilen till jobb och boostade med massa grönt, lax och en fruktjuice på apelsin, mango, äpple och ingefära till lunch. Tidigt i säng ikväll står på schemat!
  • Fnissig eftermiddagsmellis med kollegan Charlotte
  • Att jag känner mig fin idag i svart kjol, nya kängor, ny jacka, paljetter på koftan. Kjolen by the way har hängt i garderoben i två 2 år med prislappen kvar. Varit tajt men nu lös i midjan, perfekt om rumpan/lår och himla bekväm fast samtidigt klädd.
  • Ingen cykling idag och det var tur för det klipptes gräs och that doesn´t make the lungs happy...
  • Att kastanjeträdet ploppade kastanjer efter mig men hade dåligt pricksinne. Dock tänkte jag tanken om inte cykelhjälmen alltid ska sitta på...
  • JAG HAR ETT MIDJEMÅTT PÅ 80 CM - fattar ni hur stort detta är i min värld??? Sedan januari 2008 (ja jag är en seg envis jäkel) så har detta varit ett av mina delmål och idag 3 okt 2013 blev det verkligt! TJOHO!!!
    • Psst det där midjemåttet är kanske lite större nu efter en pizza på Vespa men what the heck liksom :-)
Vad har du gjort idag som fått dig att må bra eller bli glad? Något du är tacksam för?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass