Dag 61 - Bortskämd ikväll

Efter jobb åkte jag direkt till Malmö. Hade nämligen bokat en behandling på Dermakliniken vid Gustav. Bokade den typ innan jul för jag fick ett erbjudande via Groupon. Ansiktsbehandling plus spamassage för 340 kr istället för 1000 nåt. Så det slog jag till på.

Kände mig egentligen för stressad att åka iväg. Tänkte bara på fest, träninsgminuter och invägning imorgon. Men tänkte va fan du behöver detta. Och jag kunde faktiskt slappna av och kände mig bortskämd. Och träningen imorse blev visst inte av... Sängen var för skön helt enkelt.

Så imorgon kvittar det hur skön sängen är för jag SKA till gymmet. Jag skulle kört PT-pass men det är flyttat. På lördag blir det istället BodyAttack och PT pass plus discodans på festen så jag ska nog få ihopa minuter så nu slutar vi stressa över det.

Invägning imorgon. Ja va sjutton ska jag säga. Sedan förra fredagen har ju inte maten varit LCHF precis utan det har blivit bröd, ris och bakad potatis. Jag ska upp på den och jag kommer redovisa men den får visa vad den visar. Så kör jag på för fullt nästa vecka istället. Är ändå stolt över att jag har inte käkat pizza, pommes eller chips vilket hade varit en självklarhet tidigare. Man gör så gott man kan helt enkelt.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass