Dag 87 - Back on track

Okej I am back. Körde BodyCombat plus 30 min på löpbandet. Känns skönt i kroppen. Hmm är också skönt att jag håller på att lära mig att lyssna till min kropp. Tidigare kändes som jag var konstant förkyld och trött. Och att alla baciller hittade fram till mig. Inte hjälpte det då att man inte rörde på sig, var full med socker och jobbade konstant.

Men nu när jag är på rätt bana med kosten, träningen, gehör för kroppen samt balans på jobb/privat så blir det en dag halsont och that's it. Eller en "halv" magsjuka under några timmar. Så även om det blivit 3 sjukdagar under mars så har det mer varit "ta tag i saken nu så att det inte utvecklas och du faller tillbaka i gamla banor" scenario plus ta inte smittan tillbaks till jobbet så du får en släng igen om några veckor.

Och det är jag stolt över. Så med andra ord jag är tillbaks på banan utan att trillat ner i någon fallgrop och frisk igen! Me like!

Kommentarer

  1. Samma här faktiskt, hade en ordentlig förkylning i februari men annars har jag inte varit sjuk alls i vinter. Förr var jag konstant sjuk.. dock har jag något på G nu men kämpar mot att det ska bryta ut mera.
    Så skönt när man känner att man har balans i livet =)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass