Dag 73 - Mitt egna lilla träningskonvent?

På lördag är det release och öppet hus på Studio S. Det betyder att på de pass som är "designade" utav Les Mills ska uppdateras. Det finns en grundkoregrafi för tex BodyAttack dvs steg som återkommer. Men med jämna mellanrum är det nya releaser dvs musiken och rörelser byts ut med grundkoregrafin som bas. Och nu på lördag är det dags.

Så nu har jag lyckats få dit C att testa BodyCombat som hon önskat. Men jag är ju nyfiken på den nya BodyAttacken. BC börjar 10.10 och BA 14.45. Och sen är det BodyBalance 07.50 som jag faktiskt längtar efter och har funderat på att få in i mitt träningsschema. Så man kanske skulle köra ett mini-träningskonvent a la Tina? Men 7.50 en lördag...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass