Glömde ju...

Jag körde ju min presentation på jobbet idag. Var faktisk nervös och det brukar jag inte bli. Är ju så van vid att prata inför folk. Gör det jämt i mitt jobb - allitfrån hundratals till mindre grupper av människor. Men då pratar jag ju jobb! Jag pratar inte om personliga saker och min hälsoresa. Så jag var lite nervös.

Fast jag tycker det gick hyfsat och jag hoppas kollegorna tyckte det var intressant att lyssna på. Fick en del frågor efteråt så lite intresse skapade jag nog. Och jag är stolt över mig själv. Att jag vågade vara privat och öppna upp. Har ju tidigare bara prata med detta med personer typ en och en eller en liten grupp över fika. Men bara när det kommit upp i samtalet. Plus att jag "pratar" jämt om det i bloggen förstås :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass