Dag 65 - Brotterskan Jensen

Hmm på lördag ska jag pröva på något som jag aldrig i mitt liv trodde jag skulle göra. Nämligen brottning. Maken vill gärna följa med som hejaklack och filma... I don't think so. Men va sjutton man får ju vara öppen och ge det en chans. Vem vet om ett år sitter jag kanske som värsta champion med blomkålsöron och bloggar...

Varför jag ska prova brottning? Jo jag ska följa med ett gäng tjejer som brukar testa lite olika aktiviteter på skoj. Lite grann som tjejkväll men mer aktivitetsgrejer. Lät kuligt och jag är glad jag får följa med. Så på lördag är det brottning, lunch och biljard på schemat. Spännande!

Dock som vanligt är det första jag tänker på när det är en fysisk aktivitet - fixar jag det med mitt fläsk? Men jag tänker inte låta min kropp begränsa mig. Nu ska jag testa brottning så det så. Det enda jag är lite orolig över är min axel men jag får ta det försiktigt. Heja på mig!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass