Dag 76 - Idag är det halvlek

Idag är det dag 76 utav 152 dagar på min challenge dvs första halvleken är avklarad. Känns otroligt att jag klarat så många dagar utan pizza, pommes, ostbågar. Utan socker har jag ju klarat längre. Träningen är inget problem för mig på samma sätt som maten är och alltid kommer att vara. Så jag är stolt över mina 76 dagar och fortsätter nu på min resa.

Kommentarer

 1. Du är jätteduktig!!!

  SvaraRadera
 2. Halvvägs!!! =)
  Hur gick dagens vägning?
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 3. Tack Iréne!
  Jeanette - upp ett hekto men I am not sweating it.

  SvaraRadera
 4. Hej Tina!

  Vad du är bra!!! Under den här perioden har jag hunnit ta nya ansatser, misslyckas och ta nya igen flera gånger. Vilken viljekraft du har!

  //Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass