Dag 67 - Var rädd om er!

Säger alltid min mamma när hon avslutar ett telefonsamtal med mig. Jag tycker alltid det är så mysigt. Och de senaste dagarna har jag tänkt mer på detta med att livet kan ändra sig snabbt. Dels för att en kompis man var med om en mc-olycka. Som tur gick allt bra men vart ovisst ett tag och vi har väl inte sett slutet riktigt än. Tänker på dig N!!!!

Dels för en annan händelse som jag fick reda på idag som berörde mig djupt. Gällde en pappa som blivit svårt sjuk. Känns ju alltid lite extra på grund av min egen pappa som gick bort så plöstligt. Saknar honom fortfarande och tänker på honom.

Därför vill jag tipsa om denna blogg som jag hittade idag. Han skriver verkligen på ett roligt sätt vilket jag gillar men också för det han skriver om sin egen sorg efter att ha förlorat sitt barn. Bl.a. skriver han att "Sorg är kärlek som blivit hemlös". Shit vad sant!

Så därför vill jag säga till alla där ute - Var rädda om er och de som är er nära. Livet kan ändras på en sekund både till det bättre och sämre. Så ta vara på livet och kramas en extra gång ikväll. Kram!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass