Dag 68 - Jag är stark

Vilken skillnad ett par dagar kan göra. För bara lite mer än en vecka sedan så var jag stressad, irriterad och nära att ge upp på maten. Och ska vi jämföra för ett år sedan är det som natt och dag. Då var jag så deppig. Tröståt en massa socker, tränade inte, var jämt förkyld, sönderstressad över jobb och jobbade 24-7. Med resultatet att jag gick upp 18 kilo på 4 månader. Kilon som jag kämpat så hårt för att bli av med.

Men nu känner jag mig så himla stark. Mycket stress fanns förra veckan i och med hus plus en del saker som jag väljer att inte dela med mig här (nej jag skriver inte om alla detaljer i mitt liv :-) ) och att storfesten klarades av i helgen. Sen var det ju inte så kul att vågen visade upp och upp 2 fredagar på raken. Och vem vet hur det blir imorgon när det är dags igen.

Och visst hoppas jag på ett minus för jag tycker att jag skött min mat och jag är tränat som jag ska plus lite till. Visst då kanske vågen visar på plus i alla fall för att muskler väger mer eller håller vatten pga träning. Men vad jag vet med säkerhet är att jag mår så himla mycket bättre både i sinne och kropp. Och har jag klarat alla upp och nedgångar (bokstavligen) tidigare så fixar jag detta med!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass