Dag 71 - Världsrekord i träningstimmar

Dagen startade på bästa sätt - zumba på Studio S. Efter tog maken och jag en sväng till Redfellas för en god sallad och sedan har jag myst med boken inför min första bokklubbskväll kommande onsdag. En skön söndag helt enkelt.

Kollade av min träning också för veckan och planerade kommande vecka. Och jag är så stolt. Denna veckan som gått har jag tränat 555 minuter eller 9,25 timmar dvs 59% över målsättning. Så mycket har jag aldrig tränat på en vecka. Bra jobbat Jensen!


Och målsättningen under Challengen att träna 7000 minuter är nu på halva vägen. För idag har jag gjort 51% utav det målet. Så nu gäller det bara att fortsätta på denna banan.

Kommentarer

  1. Har du även uppsatta veckomål i funbeat ?

    SvaraRadera
  2. Japp per vecka ska jag träna 300-350 min varierad träning plus att jag sätter upp månadsmål. I mars är det 2 morgonpass på löpbandet och där jag ska komma så långt som möjligt på 45 min.

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass