Dag 82 - Grymt BodyCombat pass

Sitter helt slut i soffan efter dagens andra pass. Först har jag känt mig som en gammal tant hela dagen för jag körde slut på mig på löpbandet imorse. Men jag satte världsrekord på mina 45 minuter och gick alt joggade i intervaller så att det blev 4,5 km. Snabbast hittills!

Men så var det ju så att jag lovat Christina att köra BodyCombat med henne så hon fick testa. Så det var bara på med träningskläder igen och ge järnet. Vart ett jättekul pass med grym energi. Så jag körde på trots tunga tantben. Lite bastu på det och jag är redo för zzzz...

Invägning imorgon. Jaha. Jag har gjort vad jag kunnat förutom en enorm pasta portion i måndagskväll. Tränat varierat och utmanat kroppen tex att introducera BodyCombat och intervallträning på bandet. Kan ge resultat åt vilket håll som. Byggt muskler alt kroppen samlat vatten pga hård träning eller att kroppen släppt vatten och fett. Kroppen funkar in mysterous ways...

Oavsett så känner jag mig stark i kroppen och nöjd med min insats. Plus gläds åt två nya saker. Handuken går numera runt kroppen igen dvs efter man duschat så kan jag vira den runt kroppen utan värst glipan. Plus att fetjeansen sitter mer löst i baken. Så jag fortsätter på min challenge. Over and out från dag 82. 70 kvar :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass