Dag 88 - Vad ska vara nästa delmål?

Sitter nöjd i soffan efter dagens andra träningspass. Idag blev det löpbandet imorse och BodyAttack på kvällen. Men imorse körde jag gång på hög speed men med mycket uppförslutning. Kändes i baksidan av lår och rumpan. Fast det känns också bekvämare för knäna och benhinnorna. Man får helt enkelt variera sig lite.

Imorgon är det dags för sista löpbandspasset för delmålet i mars. Hade ju som mål att köra 2 morgnar i veckan a 60 minuter. Där målet var att komma så långt som möjligt under 45 minuter. Mitt rekord sattes förra veckan då jag körde intervaller dvs snabb gång alt spring/jogg. Och med passet imorgon så är mitt delmål avklarat. Duktig kicka!

Så nu filurar jag på mitt delmål för april. Som vanligt blir det en utmaning vad det gäller träning. Men kan ju inte avslöja allt för er innan månaden är här. Ni får helt enkelt vänta tills fredag. Spännande va? Hur ska ni klara av att inte veta - kommer knappt sova tror jag...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass