Dag 72 - Jag vill därför kan jag

Får många kommentarer, frågor och hejarop för all träning som genomförs. Det mesta gäller - hur sjutton orkar jag? Jovisst så är jag sekunder ifrån att somna om i goa sängen när kl ringer 06.00 eller visst vill jag mysa i soffan med en go bok och en påse chips på kvällen. Tro mig!

Men det är ju det beteendet som har satt mig i min nuvarande situation dvs ingen träning och en massa onödigt tuggande. Och visst ska man behålla sin nuvarande vikt så kan jag käka pizza och kanske träna 2-3 ggr i veckan. Fast ska jag gå ner 16 kilo till i år så är ekvationen enkel.

Det är koll på intag och uttag som gäller. Då får man avstå socker och man får röra på fläsket för att se något resultat. Allt handlar helt enkelt om vilja och motivation. Och ja jag skriver enkelt för de flesta förstår sig på denna kroppsekvationen, Men är man inte tillräckligt motiverad så kvittar. Och var och en hitta sin motivation om det är 1 kilo ner eller springa fortare.
Min vilja/motivation är just nu otroligt stark för jag är färdig att leva som en tjockis. Jag kommer aldrig anses vara smal men jag vill vara vältränad och stark. Helt enkelt behärska min kropp och göra det jag vill. Det är också därför jag prioritera min hälsa dvs maten och träningen. Men jag mår ju även otroligt bra när jag äter rätt och motionerar så då blir jag motiverad att fortsätta.

Jag VILL därför kan jag...

... gå upp tidigt
... strunta i pizza
... vissa dagar köra 2 pass
... utmana mig själv
... träna 5-6 timmar per vecka
... skippa godis och efterrätter
... genomföra allt jag vill

Vad vill du?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass