Dag 70 - Händelserik dag

Kom upp imorse och tog mig till löpbandet på Studio S. Körde hårt i 75 minuter så svetten lackade. På 45 minuter så fick jag ihopa 4,3 km. Men nu var detta på andra bandet så de är lite olika. Oavsett jag körde för fullt. Hem, duscha och käka.

Sedan var det ju dags för ABC aktivitet. Första gången jag hade äran att få följa med. Kuligt! Men också väldigt nervöst. Dels att man inte träffat någon av de andra tjejerna tidigare förutom en och dels för brottningen. Men det gick bra.

Visserligen kunde jag inte vara med på hela brottningen pga av min axel. Den har ju blivit så bra och jag vill inte riska något. Har lite känningar men inget som inte går över med lite vila. Vi körde i en timme och den sista halvtimmen körde jag med vikterna och andra övningar på mattan såsom sit-ups samt löpning.

Inte fasiken tänker jag bara sitta på bänken. Nä det gäller att få något ut av träningen så jag blev rejält svettig igen. Dagens andra dusch plus en runda i bastun. Lagom såsig när det var dags för lunch. På Vespa i Lund. Pizza och pasta... Men jag beställde två förrätter och det var jättegott.

Efter det var dags för en liten runda biljard. Inget jag har testat tidigare men det var också kul. Så dagen med ABC-tjejerna fick högsta betyg enligt mig. Trevliga tjejer, roliga aktiviteter, god mat - kan det bli bättre? Jodå kvällen avslutas i soffan med färska jordgubbar och vispgrädde. Mums!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass