Dag 89 - Bubbliga lår

Jag har bubbliga lår. Ja alltså mer än vanligt. Har ju mina attans gropar på baksidan men nu är jag liksom bubblig överallt. Snyggt eller not... Enligt PT är det nu när viktminskningen sätter in så försvinner ju det lite varstans. Innan har det varit utfyllt med fett. Så det är bara att fortsätta och träna etc så ska väl låren bli lite slätare...

Vågdags imorgon. Inte min favvodag. Men är stolt över att hur dålig veckan har varit tex för lite träning och för mycket kolisar så kliver jag upp på den och stirrar sanningen i vitögat. Imorgon blir det nog stirra av. För lite för mycket kolisar plus ingen #2 sedan måndags (rensade ju desto mer i söndags - I know too much info).

Här kommer en ledtråd inför nästa månads utmaning och delmål... Vem kommer gissa rätt först?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass