Dag 75 - How much do you want it?

Mitt motto nu för tiden är "How much do you want it?". När klockan ringer 06 för ett pass på gymmet eller när soffan lockar mer på kvällen eller när det frestats med pizza eller godis. Och om jag tvekar en sekund så upprepar jag mitt mantra - hur mycket vill du ha det? Dvs hur gärna vill jag nå mitt mål på 78 kilo i slutet av detta året och att vara vältränad.

Svaret är mest i världen. Jag har aldrig velat något mer i mitt liv tror jag och jag har gett mig den på att jag ska uppnå det. Idag gjorde jag något som jag aldrig gjort tidigare. Jag satte min hälsa före jobb. Vaknade med huvudvärk och sveda i halsen. Tidigare har jag gått till jobb alt jobbat hemifrån även om jag har haft hög feber, dubbelsidig öroninflammation you name it. Allt för plikten.

Idag blev jag hemma i sängen/soffan. Avbokade mina möte, tog två telefonsamtal och kollade min mail en runda. Sedan har jag vilat. För jag vill inte att det ska bryta ut värsta förkylningen så jag inte kan träna i helgen. Jag ska ju ha mitt miniträningskonvent. Så för första gången i mitt liv satte jag hälsan först. Och jag är stolt över mig själv och är ett steg närmare mitt mål!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass