Dag 84/85 - Snabb helgresume

Har varit lite tyst på bloggen i helgen av olika anledningar men här kommer en kort resume:
  • Lördagen bestod utav matinköp, 2 träningspass (PT och zumba), mysmiddag med maken.
  • Söndagen bestod utav major utrensning i garderoberna plus tur till tippen. Men jag kände mig inte riktigt 100. Knip i magen, frusen och trött. Så fast jag typ sov 10 timmar på "natten" så gick jag och la mig på soffan. Somnade direkt men vaknade lite då och då för att jag behövde gå på toaletten... say no more vissa saker bör censueras :-)
Känner mig okej idag om än öm i magen så stannar hemma. Också för att inte smitta ner kollegor med någon bug. Så sitter i soffan med jobbmailen och pysslar lite.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass