Dag 78 - Bjöd på show

På dagens zumba pass bjöd jag på show. Tyvärr inte med hur briljant mina dans moves är. Utan jag snubblade på mina egna fötter och gjorde en störtdykning. Smidigt Jensen! Eller inte men kom snabbt upp så lite smidigt är man kanske. Gjorde mig inte illa mer än att zumba självförtroendet fick sig en törn. Men jag fortsatte och kommer inte lägga ner min zumbakarriär...

Efter showen så kom våra föräldrar hit plus min lillebror på fika. Samt husinspektion. Det vill säga vi tog en runda i solen och inspekterade de kommande ägorna. Är kul för dem att följa husbygget också. Och det var skönt att få frisk luft. Nu är det mys i soffan så vi är utvilade för kommande veckan.

Börjar veckan med första löpbandspasset imorgon bitti. Denna veckan låg jag på 470 minuter och det är ju himla bra. Som skrivet häromdagen. Träningen är inte mitt problem för jag tycker det är kul och mår bra av det (hmm ja kanske inte när det är showdags...). Maten är något jag alltid får jobba på. Men dag 78 är snart avklarad och ännu en dag utan socker eller för mycket kollisar går till handlingen.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass