Rapport från dag 30

Sista januaridagen man bor i denna lägenheten. Skönt ser så mycket fram emot att flytta. Det är liksom för mycket liv i förorten och hyresområdet. I lördags omkom en 19-årig på tågspåret. Antagligen kom han hem full och trillar på spåret. Obs antagande men vid den tiden på lördagnatten dvs 2.30 så brukar det vara fullt med ungdomar som kommer hem med tåget och skriker utanför vår lägenhet då vi bor på "huvudgatan".

Plus att någon krossade fönster på kontoret mitt emot vår lägenhet. Fullt med poliser plus i söndags. Trevligt. Nej det ska bli skönt även om vi stannar i Hjärup men i ett helt annat område. Tråkigt när ett fint område bara förfaller. De senaste 3 åren har det bara blivit värre och värre. Så nu är det dags att ge sig av. 9 månader kvar dock.

Annars har denna bloggaren zumbat och svettas ikväll. Fixat lite hemma och ska nu packa inför morgondagens resa. Åter igen dags att checka in, ta tåget till Kastruo och bege sig till annat land. Kommer dock hem sent på onsdagkväll så det är inte så länge. Sedan på torsdag är det dags för tillvalsmöte på JM. Spännande.

Apropå tillval.... så här kommer våra uteplattor se ut dvs de som ligger på längden till höger i bilden.

Kommentarer

  1. Zumba verkar kul men med min koordination så blir jag nog ett okontrollerbart dödligt vapen istället för en dansant träningsutövare :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass