Rapport från dag 8

Okej då är man ju egentligen inne på andra veckan efter som det är dag 8. Men på något sätt känns det som först bara för att det är söndag och man brukar väl alltid börja banta en måndag? Men inte denna bloggaren. Jag gick ju på datumet efter mina sockerdagar och då kvittar det vilken veckodag det är.

Denna veckan så blev det 415 minuter träning och tror mig det vart svettigt. Jag slutade på topp med pass med PT Marie. Puh sitter här i soffan med varenda kroppsdel darrande av trötthet. Har jag inte träningsvärk imorgon så är jag superman.

Idag har det också varit planering av kommande veckans måltider. Börjar ju jobba imorgon efter julledigheten. Ska bli skönt att komma in i rutiner dvs jag kommer äta på mer regelbundna tider. Än att äta frukost 8.00 en dag och 10.30 en annan :-) Så nu vet jag vad jag ska äta från måndag till fredag. Skönt då behöver jag inte drömma om onyttigheter.

Ska också hitta några nya goda lchf recept att testa nästa helg. Lagar till extra som fryses in till jobbluncher. Och nu ska jag faktiskt laga nasi goreng lchf style. Med kyckling och vitkål. Om det blir gott så kommer receptet imorgon. Men som god bloggare måste jag ju utvärdera först...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass