Veckans tips: Detoxdagar

Någon gång om året försöker jag detoxa med hjälp utav Methodraine. En flytande vätska man blandar ut med 1,5 L vatten. Inte så att jag tror att bara för att jag dricker detta i x antal dagar så är allt frid och fröjd. Nä snarare så att det gör en mer medveten under dessa dagarna. Dricker tex ingen alkohol och försöker äta så nyttigt som möjligt.

Gör det också ofta när jag är ledig typ efter jul, över påsk etc för att påminna mig att jag ska dricka vatten. Det gör jag mycket när jag är på jobb för jag har min vattenkaraff men det är svårare att komma ihåg när man går hemma. Funkar för mig i alla fall.

Alltid när jag är på sockeravgiftning eller detox eller något som rensar ut såsom en specifik kroppsbehandling så är det två ställe som det alltid känns i. Det är njurarna och knäna. Det är ju bl.a. njurarna som rensar ut skit ur kroppen. Anledningen att jag får ont i knäna är något med lederna. Kommer inte ihåg riktigt :-) Sätter sig alltid på dessa ställena för mig i alla fall. Försvinner när skiten är ur kroppen så även om det gör ont så vet jag att det är på gott.

Detoxar du?


Kommentarer

 1. Har vart sugen och testat, men inte kommit till skot...men nu kanske...efter ditt tips.:)

  SvaraRadera
 2. Ge det ett försök. Som skrivet inget mirakel men hjälper en att bli lite mer medveten en tid. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Jag har aldrig gjort det, men det kanske man skulle prova. Känns läskigt att bara dricka i några dagar, mitt system behöver fast föda. =) Eller så är det bara inbillning!

  Förresten så läser jag alltid dina inlägg, även om jag inte kommenterar. Du skriver bra!

  Kram!
  Sofia

  SvaraRadera
 4. Hej Sofia! Jag käkar nyttig mat under tiden. Dricker bara detoxdrickan utöver. Tror inte heller jag skulle klara några dagar utan fast föda - speciellt inte när jag tränar. Tack för att du läser :-) Kram Tina

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass