Rapport dag 28-29

4 veckor utan pommes, pizza, socker, vetebullar, varm choklad, chips, ostbågar eller snacks. 18 veckor kvar dvs nästan 20% av challengen avklarad. Men jisses vad min snuttefilt is gone. Jobbigt men nödvändigt! Har liksom inget att hantera stress med känns det som mer än att hantera stressen utav jobb, hus, tillval och annat vardagligt.

Har inte heller känt mig hundra denna helgen. Så TRÖTT, huvudvärk, frusen och snuvig. Så ingen träning = rastlös Tina. Not good... Men så blir det ibland. Har vilat mycket och bara gjort det vi behövde med huset dvs uteplattor bestämda, vissa andra val har gått igenom och badkar har provats.

I veckan som kommer är det dags för årets första jobbresa. Först åker maken bort imorgon och kommer hem tisdagkväll. Jag åker tisdag eftermiddag och kommer hem sent onsdag. Så det blir ytterligare en februari månad som inte tillbringas hemma. Visserligen ska jag bara till UK och vara borta en natt. Men nu har jag ju vant mig vid att vara hemma and me love!

Sedan ska vi bort i helgen. Visserligen på kuligheter men ytterligare en natt på hotell.  Nåja bars och mandlarna packas med och träningsminuter ska jag få in. Har även packat morgondagens mat och planerat matintaget fram till fredag. Skönt nu vet jag vad jag ska äta och behöver inte fundera mer på det. Annat än jag redan gör när jag drömmer om pizza :-)

Kommentarer

  1. Har inte testat själv men jag läste någonstans:

    "när du får 'cravings' lägg dig ner och kör situps"

    Det skall tydligen avleda tankarna :)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass