Rapport från dag 25

Blir kanske lite tradigt med samma rubrik på inläggen hela tiden men va sjutton har man börjat får man fortsätta. Eller vad tycker du? Är du intresserad av vilken dag det är i min challenge eller inte? Jaja idag fortsätter jag i alla fall.

Idag har det som vanligt varit full fart på jobbet. Har idag förberett en hel del till företagets kick-off imorgon. med ppt slides, checkat lokal och team aktivitetet etc. Hoppas det blir bra. Efter kick-offen imorgon ska jag en runda till Nova Lund. Måste få tag på en ny baddräkt efter den andras förfall. Hade ju blivit portad i simhallen om jag fortsatt använda den.

Nu ropar maken på mig att det är dags för husplaneringsmöte och att ordförande har öppnat möte :-) Okej men avrapportering lite snabbt då: LCHF mat hela dagen och BodyAttack som träning. Så kul det var att träna Attacken igen efter all zumba. Ska faktiskt planera om mitt träningsschema så jag kan göra det mer. Återkommer om det.

Kommentarer

  1. Hej Christer, Det är ett pass från Les Mills. Fart och fläkt med mycket kondition plus styrka. Du hittar mer information här: http://www.lesmills.com/global/bodyattack/about-bodyattack.aspx

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass