Rapport från dag 5

Har planerat festligheter i Lomma idag. Ska bli så kul. Hoppas bara de inbjudna tycker likadant... Vilodag från träningen men imorgon är det fullt ös på zumban igen. Det är också invägningsdag då det är fredag. Får se hur det har gått. Vill ju helst att sockerkilona jag gick upp ska vara försvunna men vi får se.

Maten blev lite knepigt idag men med planering går allt. Åt kyckling och brieost som mellis innan jag stack till party central. Hade med mig ett proteinbar så att jag hade något att tugga på. Och nu när jag kom hem lagade jag god köttfärssås med lite fullkornspasta.

Får bli en liten mellis till senare ikväll. Då är det äpplebitar med jordnötssmör på menyn. Har aldrig provat det tidigare men fått tipset att det ska vara gott. Måste vara bättre än godis i alla fall. Hur planerar du din mat eller du behöver inte planera?

Kommentarer

  1. hur tråkigt det än låter så gör mannen och jag en veckomeny på måndagskvällarna och handlar därefter. Det som är så skönt med det är att det sedan bara är att öppna kylen och laga det man bestämt. Varken några extra rundor till affären i hungrigt tillstånd eller något annat hemma för den delen om man kommer hem och är sugen på annat än det som står på menyn (vilket ju oftast då är något som ej är så nyttigt) Ser alltid till att ha osötade fullkornsskorpor, frusna bär, lite nötter hemma för att ta till när det krisar. Planerar dessutom en en hel del njutning längs med vägen. Sådant som funkar för mig - en kväll med goda ostar, någon god delikatesskorv och gärna lite vin. Inga mängder utan det ska verkligen vara mellanmålsstorlek.

    Ha det gott! //sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass