Rapport från dag 6

Morgonen startade med invägning och det var väldigt skönt att inte se 100 något. Men vet också att jag fortfarande kan komma att se den då jag ligger nära gränsen. Gäller bara att fortsätta på denna banan för jag ger mig aldrig!!!

En annan reflektion idag är att jag har kommit på att jag gillar när mitt liv är planerat. Okej inte i minst detalj. Men vad det gäller min mat och träning. Trodde i våras att jag inte skulle ha det så kontrollerat utan ta dagen mer som den kommer. För det är väl så man ska leva. Jo det funkade jo bra.... massa socker och fel mat och ingen träning till sist.

Nej detta är den livsstilen som gör att min kropp funkar bäst och jag mår bäst. När jag vet vad jag ska äta nästa dag. Så att när hunger sätter in så behöver jag inte tänka vad ska jag äta och börja fantisera om allt möjligt. Nej jag vet att kl 12.30 är det lunch och då ska jag äta kyckling eller vad det nu är. Drömmer inte om pizza då.

Likaså med träningen. Har mitt mål på 350 minuter per vecka att jobba mot. Bara att ge järnet och riva av minuterna. Underlättar då också om jag vet att tisdagkväll är det PT, måndag/lördag/söndag är det zumba pass om jag kan. Fyller på med crosstrainer eller byter ut zumba till BodyAttack eller simning. Dvs fortfarande flexibelt men jag vet vad som gäller. Detta kanske inte passar alla men det gör det för mig. Huvudsaken liksom :-)

Vilken livsstil funkar bäst för dig?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass