Rapport från dag 1

Okej 151 dagar kvar i min challenge :-) Har haft en väldigt bra dag för jag mår så himla mycket bättre utan sockret som rusar genom kroppen. Dock är det lite sockerdetox som pågår dvs lite sötsugen trots allt och man är extra hungrig. Men dagen har sett mycket bra ut.

Bra matval såsom omelett, lchf middag på revben och cole slaw, mycket vatten. Har även varit ute en runda och fått frisk luft i solen med maken. Har pysslat om kroppen tex försöker få huden så fri från torra fläckar som möjligt. Kommer ta tid men med torrborstning, peelingkräm i duschen och rapsolja hoppas jag det ska gå lite snabbare. Nu inväntar sängen.

Kommentarer

  1. Bra jobbat!! Förhoppningsvis har din måndag varit bra också, utan allt för mycket abstinens.
    Min första dag är i dag. Har gått bra tills för en halvtimme sedan - huvudvärk, frossa, illamående och kliande utslag. Undrar i mitt stilla sinne om socker hade blivit godkänt som livsmedel om det kommit ut nytt på marknaden idag eller om det klassats som drog och förbjudits? (tack för påminnelsen. Jag ska ta fram min flaska methodrain också)
    //Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass