Rapport från dag 19

Jaha då var man inne på dag 19 i Challengen. Går bra även om man blir lite sugen tex på pizza som jag älskar. Men idag blev det kyckling och broccoli till lunch och kycklingsallad till middag. Det sista intogs på XXL Lutz. Har aldrig vari där tidigare men blev positivt överraskad. Dit ska vi igen.

Träning blir det inget av idag heller för halsen känns inte hundra. Imorgon ska jag bege mig till simhallen så jag hoppas verkligen att lite vila och zyx ska göra nytta. Imorgon är det också dags för invägning. Känner mig väldigt kluven inför det.

Känns verkligen inte som jag har gått ner något denna veckan som passerat. Bävar därför att ställa mig på vågen. För tidigare när den visat uppgång som får man ju trösta sig med pizza för det har liksom ändå skitit sig. Men under challenge så tillhör inte pizza kostcirkeln. Jaja lika bra och ta tjuren vid hornen och bara gå upp på vågen. Wish me luck!

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass