Rapport från dag 7

Resturangbesök idag men det gick galant. Skriver mer om min metod imorgon i bloggen. Hoppas det är några bra knep som kan komma till nytta för andra viktminskare. Men som vanligt handlar det om att planera för att lyckas.

Annars går det bra med min challenge. Har tränat zumba framför kinecten idag och är uppe i 335 minuter denna veckan. Imorgon är det dags för PT pass så jag är laddad. Har inte tränat med PT sedan lille julafton. It is going to be good!!!

Efter mycket torrborstning och peelande så är den torra huden är i princip borta nu. Nya namnet för det i denna familjen är sockerhud. Men nu börjar jag inte kännas så skrovlig och det kliar inte längre. Intressant vad något som är klassat som livsmedel kan få en att må så dåligt...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass