Rapport från dag 9

Jaha då var första jobbdagen för detta året och under 152 dagars challengen. Har varit stressig men inte pga jobb. För det första varför är det alltid så att när man har en ny tid att passa tex tidigt flyg eller första dagen på jobbet så sover man som en kratta? Har vaknat hela tiden och tankarna har snurrat. Suck kl är 4 och det är inte dags att gå upp snart - bara SOV!!!

Men det är inte det som stressat mig men när man inte sovit ordentligt plus kämpar med vikten är man väl inte i bästa balans att hantera motgångar. Det är min nya bank som klantat till det och nu får jag reda ut härvan med en deadline på några få dagar. Tack så #¤%& mycket!

Stressad - då är det alltid mat som fixar det men inte under en challenge. Då gäller kyckling och broccoli och proteinshake. Mums - not! Hade detta varit i december hade denna tösen just nu tryckt i sig en fet pizza och en påse ostbågar. För att det är synd om mig och jag behöver lugnande (nej inte valium utan mat...).

Och jag var så nära att ge upp. Men sen tänkte jag "jaha är det värt att vara fet bara för att kunna äta upp stressen?". I think not! Är så himla stolt att jag höllt mig till mitt planerade matintag och körde ett svettigt zumbapass istället för att trycka in fel mat som tröst. Men det var på det berömda håret att detta hade kunnat vara sista dagen. Over and out från dag 9 på min challenge!

Kommentarer

  1. Vad bra att du tog hornen fram i pannan du fixar det.... pepp pepp kram Cee

    SvaraRadera
  2. BRA JOBBAT!!! Du är värd att fixa detta!
    Visst är det konstigt vad stressen kan göra med en!? Och visst är det en seger när man börjar identifiera "destruktiva" beteenden och kan bryta dem eller rättare sagt byta dem mot välgörande istället!

    Önskar dig en god natts sömn! //Sara

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass