Rapport från dag 21

Dagen började med välbehövlig massage. Blir så himla stel i axlar och nacke av att sitta framför datorn hela dagarna på jobb. Kände mig som en ny människa efteråt. Tack Bobby! Efter det var det dags för tillvalsdjungelsföljetongen :-) Idag blev det Lindströms i Lomma och Malmö, K-rauta och Mio.

Puh helt slut men nä istället för nap time så väntade gymmet. Körde 60 min svettig zumba plus 30 min kondition (cykel och crosstrainer). Jisses vad jag var slut efter det. men då var ju inte dagens schema över. Nädå hem och duscha och sedan till kusinen i Kävlinge. Dags för fölsedagsfirande.

Maten funkade bra. Man vet ju aldrig innan och man vill ju kunna äta. Speciellt eftersom jag var hungrig efter träningen. Blev kasslergryta, sallad och pyttelite ris. Plus Ramlösa. De andra festade sedan loss på efterrätt, vin, läsk, grogg, chips, godis och choklad. Jobbigt! Efter 3½ timmar så vart jag så hungrig så jag bad om en macka. Bättre än godis i alla fall :-)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass