Rapport från dag 26

Kick-off hela dagen med jobb plus teamaktivitet. Helt slut blir ju så när man är organisatör, presentatör och lekledare :-) Men jag hoppas kollegorna tyckte det var nyttigt och kul. Efter jobb körde jag till Nova Lund. Baddräktsdax... hmm lagom kul men bara få det gjort var mottot. Hittade en som var helt okej. Vill inte köpa för dyr som den som jag hade sist som bara skrumpnade.

Bidde lite till... Behöver nya träningsskor. De jag kör med nu är 2 år gamla och eftersom jag tränar så mycket så behövdes nya. Och när jag ändå var igång blev det lite träningskläder (strumpor, 3 hood tröjor, 2 linne och en tröja) och en ny träningsväska. Och det bästa med allt? Kostade inte ett öre för jag hade presentkort. Me like.


Annars sitter jag nu mest och nojar över att det är invägningsdax imorgon. Som vanligt känns det som man inte har gått ner ett gram. Utan snarare upp 3 kilo. Nåja är väldigt stolt över mig för att jag inte smygväger mig. Utan det är fredagsmorgnar som gäller. För sist när jag var inne i denna snurren så blev jag till sist helt manisk med vågen - typ varje morgon. Och hade jag gått upp ett hekto så var hela dagen förstörd. Snurrigt!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass