Rapport från dag 4

Ännu en dag till handlingarna i min challenge. Har käkat bra mat såsom omelett till frukost och kycklingfile med lchf cole slaw till lunch. Bra jobbat Jensen. Igår var jag otroligt hungrig - man har ju vant sig över jul att nästan tugga konstant. Vart likadant för maken. Men idag var det bättre. Fick mens istället...

En sak jag är väldigt stolt över är min träning. Idag har jag kört 65 svettiga zumbaminuter framför kinecten. Me love. Träning är definitivt medicin för mig. Blir lugnare i själen, avslappnad och mår bra helt enkelt. Det är också därför jag har utökat mina minuter under denna perioden dvs jag ska ligga mellan 300 - 350 svettiga minuter per vecka. Dock ska man ju även lyssna på sin kropp och ge den vila så imorgon är vilodag.

Som jag skrivit tidigare och som ni kan se i högerkolumnen bokför jag mina träningsminuter på FunBeat. Ett verktyg jag kan rekommendera trots att jag nog inte använder 25% av funktionerna. I princip lägger jag in mina träningar i kalender och bockar av varje dag.

På FunBeat kan man också ha träningskompisar vilket jag tycker är skojsigt. Så leta gärna upp mig och bli kompis så vi kan peppa varandra. Det som jag är väldigt stolt över är att jag ofta ligger i topp tre av mina träningskompisar i listan över antal minuter de senaste 30 dagarna. Och då är det två vältränade killar som kör triathlon som jag "tävlar mot" i toppen. Coolt tycker jag!

En annan sak är att jag tror få människor som väger 100 kg till 162 cm fixar att köra tuffa BodyAttack, zumba, PT pass eller 50 min på crosstrainern. Därför skryter jag lite (eller mycket) i detta inlägget och det tänker jag fortsätta göra när jag är så här stolt :-)

Kommentarer

  1. Hej hej...
    Jag hittade dig på funbeat och har lagt till dig... skoj att ha lite fler vänner där som tränar det sporrar en till att träna mer själv...
    kram Cee

    SvaraRadera
  2. Och jag hittade dig :-) Absolut håller mig dig - nu kör vi!!! Kram Tina

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass