Rapport från dag 22

Jisses vad trött jag var när klockan ringde imorse. Fick släpa mig upp så jag kom iväg till gymmet. Körde 60 min zumba. Hade tänkt köra 30 min kondis också men alla maskiner upptagna - j¤%#¤ nyårslöftare... Nåja kom upp i 320 min i veckan och har ju som mål 300-350 så jag fick godkänt :-)

Maken och jag hade planerat att sticka ut och kika på mer tillval men vi orkade bara inte. Istället tog vi en slödag hemma. Precis what the doctor ordered. Har bara myst i soffan, surfat lite, fixat käk och bara varit. Så skönt!

Nu har jag också planerat kommande vecka. Det vill säga träningsminuter, matschema och stämt av med maken. Så nu känner mig redo för en ny vecka. 130 dagar kvar. Hur har din söndag varit och är du redo för veckan?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass