Rapport från dag 3

Inga kuliga pass idag på Studio S så det bidde 45 min zumba hemma framför kinecten. Kul och väldigt svettigt. För vi har gjort mer rum så man kan ta ut rörelserna och jag hade träningsskorna på mig. Perfekt workout på hemmaplan. Me love!

Maten har också fungerat bra trots utemat. Vart i Malmö idag för hårborttagning och efter det blev det sallad på Redfellas i Malmö. Väldigt bra ställe om man vill ha god och nyttig mat. Har sallader och smoothies. Biokväll väntar men inga frestelser ska besegra mig.

Är laddad med proteinbar och lite mandlar. Gäller att planera, planera och planera. Hjälper också med matdagbok. Kan ju inte skriva pop corn nu när jag kör challenge :-) Imorgon har jag något angående träning som jag är väldigt stolt över...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass