Rapport från dag 11

Workshop hela dagen på jobb och prata prata prata. Gick bra tycker jag. Imorgon är det dags för PR byrån. Bokade också första jobbresan idag. Går till Birmingham 1-2 februari. Detta betyder att det är första hela januari jag är hemma på 6 år. Intressant och se hur det är en januari är hemma :-)

Utelunch idag men det gick bra. Visste ju om det och hade förberett mig trots ingen tillgång till menyn. Brukar dock gå dit ibland så jag vet vad som väntar och visste att det brukar finnas hyfsade alternativ. Så check på att maten har funkat idag.

Träningen idag bestod av zumba på kinecten. Blev lite sen från jobb och sedan var BodyAttack ersatt med Step. Inte min favorit. Blir lite för mycket belastning på knäna. Underlättar ju inte att släpa på 100 kilo upp och ner. Så check där med. Därmed dag 11 avklarad.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass