Den vita boken

Ska ju skriva matdagbok under min challenge. Har skrivit det under 2008 och det funkar faktiskt. Tex vill man ju helst inte skriva upp 100 gr ostbågar...

 Fick ju pynta den lite så det blir lite kuligare :-)
Skrev upp mina målsättningar i början så jag blir påmind.
Ett blad = en dag.

Har också gjort en sida med mina viktrutor dvs en ruta motsvarar ett kilo. För varje kilo jag går ner sätts ett hjärta in i boken. Lite fjortis kanske men har funkat för mig tidigare så varför ändra på ett vinnande koncept. (vet inte varför inte bilden vill lägga sig åt rätt håll så det fick bli så här)

Kommentarer

  1. Ja alla knep gäller jag är också sådan med böcker, skriver gärna upp allt osv... hejja hejja nu....

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass