Rapport från dag 2

Om vi säger så här - att se sig själv på foto blek och fet i underkläder gör susen för motivationen. Men också lite oro - tänk om jag inte fixa det och ska se ut så resten av livet? Skräckblandad motivation kan man säga. Just nu känner jag mig inte redo att publicera de fotona men vem vet när jag är ner på min målvikt så vill jag kanske visa alla vad jag gjort. Vi får se...

Annars ytterligare en bra dag till handlingarna. Bra hemmalagad mat och 95 minuters träning (crosstrainer och zumba). Kör ju också en detoxkur och känner i njurarna och knäna att utrensning pågår. Brukar gå över på några dagar och är helt ok. Nu ska jag upp i duschen och peela bort torr sockerhud. Hur har din dag varit?

Kommentarer

  1. Kan ju räcka att ha outfitsfoton i bloggen sålänge?

    SvaraRadera
  2. Precis det får bli så. Vill ju bespara er synen också...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass