Hoppas detta kan funka

Mina öron är en av mina akilleskroppsdelar eller rättare sagt min torra hud. I öronen är det i form av hörselgångseskem. Torra hudflagor och kliar. Har diverse salvor och använder fettvadd i duschen. Vidare är inte simma det bästa man kan göra när öronen krånglar. Speciellt efter mina två öroninflammationer i höstas så har jag inte vågat.

Men nu har jag förhoppningsvis hittat lösningen. Den heter Ear Band-it och jag hittade den på nätet. Nu har den anlänt till mig. Vill genast till poolen för att testa men får väl lugna mig lite. Men var så säker ni kommer kunna läsa om utvärderingen här.

Hur funkar det? Man sätter i silikonöronproppar och sätter bandet runt huvudet (fäster med kardbordband i nacken). Då ska man inte få in vatten i öronen. Tror detta kan funka. Och den finns i olika färger så man kan matcha badoutfiten.... Plus olika storlekar. Ska tydligen också vara väldigt bra för öronbarn som älskar att bad.


Min är rosa såklart :-)

Kommentarer

  1. Jag hade också eksem i öronen. Eller jag har väl fortfarande. Men jag har fått Betnovat av en läkare. När jag började använda det så sved det rätt bra eftersom jag hade öppna sår i öronen. Men efterhand försvann kliandet. Nu använder jag Betnovat nån gång i veckan bara för att hålla det borta. Inget kliande, ingen flagande hud.
    Funkar för mig. Hör med din läkare om det är nåt du kan prova.

    SvaraRadera
  2. Japp känner igen den svedan - jisses vad det brann i öronen. Hjälper ett tag men sen kommer eksemen tillbaks. Men egentligen jag har extremt torr hud på hela kroppen så antar att då får man det i öronen också...

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass