Fortsätt till huvudinnehåll

100 + 100 = jäkligt nöjd!

Huvudet gör ont, knäna och handlederna ömmar och valkar i handflatorna som dunkar men fasiken vad jag är lycklig :-) Anledning till allt detta så där en torsdag? Pass med PT-Malou och yikes idag så inte bara lackade svetten den stänkte hej vilt över hela gymmet...


Visserligen så började det inte så bra för jag tjoffade huvudet rakt upp i ett skåp i omklädningsrummet. Såg nästan stjärnor och nu har jag värsta bulan. Men bara bita ihop man måste ju vara tuff och cool på gymmet. Efter uppvärmning med crosstrainer och olika TXR-övningar bla en där jag skulle sitta på golvet med ena benet utsträckt och den andra foten i golvet sen skulle jag resa mig upp...


Andra hälften utav passet bestod utav en WOD dvs Workout of the Day. Då gör man ett visst antal övningar med visst antal reps samt vikter. Man får vila mellan men allt går på tid så... Det jag fick göra vad marklyft med 30 kilo på stången som bara den väger sina modiga kilo samt burpees. Repitionerna var: 10 marklyft, 40 burpees, 20 marklyft, 30 burpees, 30 marklyft 20 burpees och slutligen 40 marklyft 10 burpees.


Finns därför en anledning till att jag känner mig lite mörbultad. Värst var faktiskt marklyften för man tappar greppet plus att man är så andfådd efter burpeesarna att det är svårt att böja sig ner. Extra stolt är jag att jag gjorde 40 burpees på raken utan vila!!!! 


Och totalt blev det ju 100 marklyft och 100 burpees. Pulsen säger också ganska mycket då jag låg på 116 i genomsnitt med 153 som max och halva tiden utav passet i zonen. Inte illa för ett styrketräning/crossfit-pass och numera har jag 100 som världsrekord i burpees!!!


Marklyften andra rundan dvs 30 st avklarade och no rush till burpees precis :-)


Obs! Här har jag redan gjort 40 burpess och är inne på andra rundan med 30..Och de sista burpeesarna dvs 100!!!


Trots handskar så känns det i händerna...

Kommentarer

 1. Shit, 100 burpees. Hon är inte att leka med den där PTn, men det är väl som det ska va! :-) Ett tips när du gör burpees eller andra 'ställa sig upp'-övningar är att ibland ställa sig med vänster ben först. Så blir man lite mer liksidig. Gör inte som jag bara och gör ALLA med 'fel' ben, det blev lite väl mkt, så nu dras med en jädra överansträngning i vänster baksida. Lagom är bäst! Kämpa på och glad midsommar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä hon är tuff :-) Håller med dig om att jag borde gjort hälften på varje ben dvs i resningen. Problemet är mitt vänster knä som inte samarbetar så det blir höger så får jobba lite extra. Hoppas det löser sig. Hoppas din midsommar vart bäst!

   Radera
 2. Svar
  1. Tack Suzan och detsamma plus grattis på fölsedagen en dag för sent :-)

   Radera
 3. Hej
  Jäklar så impad jag är..jisses att du orkar så mycket
  Ha nu en riktigt bra midsommar
  kram Susanne

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket Susanne! Hoppas din midsommar var kanon! Kram

   Radera
 4. Jädrar vad bra! Grymt jobbat!!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Dag 70 - Förlängt abonnemang på Mamma Fitness

Idag förlängde jag mitt abonnemang på PT Online och Mamma Fitness Sweden. Har tänkt på det ett tag och pratat igenom med maken. Jag trivs ju så himla bra med träningspassen som Olga planerar till mig, receptbanken är suverän, jag får bra feedback/pepp plus jag behöver ha koll på kostintaget samt vikten (på ett lagom sätt). Sen att jag inte har kunnat hålla tassarna ifrån socker är ju en annan sak - då kan man ju inte skylla på någon annan att resultaten uteblir. Jag signade upp för 6 månader så då blir det till mitten på januari ungefär. Speciellt bra när jag kommer börja nytt jobb i slutet på juli för då brukar man ju ha svårt att behålla rutiner etc.

Kost: Gröna vågen...
Träning: Cykelpendling och promenad
Mentalt: Lite seg men glad. Börja kännas att man behöver semester :-)

Poof drömjobbet is gone!

Igår blev hela mitt team inkallade till ett möte med chefen. Inget konstigt med det men några minuter senare vart det konstigt. Vårt team kommer att upplösas och arbetsuppgifterna flyttas till EMEA-teamet i Bryssel. Say whay??? Fattar ingenting just nu. Har gått från att ha häcken full och oroa mig över hur jag ska hinna med att leverera till alla deadlines till att nu ska jag lämna över mina arbetsuppgifter. Så nu ska tre av oss som är provanställda sluta, två konsulter får sluta på dagen och fyra som vart fast anställda ska få nya arbetsuppgifter. Vår sista arbetsdag blir den siste juni :-(

Känns väldigt märkligt och just nu känner jag mig mest tom, ledsen, deppig, nedstämd, orolig och nervös inför framtiden. Inte kunde jag väl tro att man startar ett team och satsar för fullt för att sedan stänga ner det cirka 6 månader senare. Trodde ju att jag skulle vara kvar på Securitas i åtminstone ett par år och inte som nu söka nytt jobb. Jättetråkigt eftersom jag lagt ner mycket tid och ut…

Hur går jag vidare?

Funderat länge på hur jag ska ta mig närmre ett av mina mål för i år dvs det där med att komma i mina fina klänningar igen. Jag har ju kommit så otroligt långt sedan jag började på denna hälsoresan för snart 10 år sedan. Holy crap är det så länge sedan jag vägde in på över 125 pannor, inte tog mer än typ 200 steg per dag och åt skräpmat och socker varje dag!!! Jag är så stolt över hur jag förändrat mitt liv men det är ju en livslång uppgift. Och det känns som för varje år, månad, vecka och dag lär jag mig något om mig själv och hur min kropp samt knopp funkar. Plus att jag fortsätter bygga mitt facit för mig!

Körde ju tidigare i år Itrim Fokus för att komma igång med träning. Då det bestod av 3 inspirationsföreläsning och 9 PT Small Group tillfällen. Och träningen funkar ju strålande nu men fråga inte om armhävningarna och Ica-Klassikern bara... Nu är jag redo för nästa steg - att ta tag i maten. Eller snarare planeringen av min mat och portionsstorlekarna. Att äta lagom portioner, gö…