Svart, svart, svart

Kände att det var dags att somra upp garderoben och faktiskt anstränga sig lite. Kör bara på samma kläder hela tiden. Bekväm tights, kjol, topp och allt i svart... Samma skor naturligtvis svarta som snart faller itu. Hmm som sagt dags att börja använda det som finns hemma redan samt uppdatera lite så man får något kul.

Drar mig allt ifrån att handla numera (om det inte är träningskläder och gympa skor :-) ) för jag är så osäker på min storlek plus att jag vill inte bli deppig. Men idag gick jag in på Krizi och genast blev jag vänligt mött utav Suzanne. För er som har hängt i bloggen ett tag vet att det var hon som räddade mig inför Expressen fotograferingen. Annars läs här: http://www.butterflytina.com/2011/11/varldens-basta-service.html

Genast kom hon med en fin sommarklänning som jag inte kunde motstå att prova. Och som vanligt kan hon sin sak. Allt passade på direkten dvs jag behöver inte bry mig om storlek utan hon tittar ut det till mig och ger mig vad jag ska prova. Sen att det var 50% rea gjorde ju inte saken sämre :-) Vad det blev? Det bidde min andra Camilla Thulin klänning och vet ni vad??? I slutet på november var det storlek 42 som gällde medans idag storlek 38...

Hmm visserligen en snäll modell och tyg för min figur (mindre upp till och större ner till) men hey jag tar allt just nu! Efter den positiva upplevelsen gick jag också in i grannbutiken Godiva. Inte samma service men jag fastnade för en vit och rosa klänning plus ett par vita tights till. Nu ska jag bara använda det... Men lite uppdaterad är jag ju men imorgon får det nog bli ett par nya vardags/jobbeskor från Ecco. För som skrivet de jag har nu är för välanvända men det är väl ett gott betyg :-)

Shoppepåsarna

 Tror mig det är jag men inte så lätt att ta foto själv.

 Camilla klänningen

Kommentarer

 1. Gillar båda klänningarna med men shit vad fint den andra sitter på dej!
  Härligt att du vågade med färg, du är jättefin.
  Kram Chatto

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så jättemycket för din kommentar - blev väldans glad!!! Kram

   Radera
 2. Camilla-klänningen är superfin! Och du också!

  Kram
  Joanna

  SvaraRadera
 3. Superfin, men med din säkra smak förväntar jag mig inget annat! ;) Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

12 veckor med Itrim

Hur många burpees?

5 månader sedan min Gastric Bypass