Tjoho vad kuligt!

Till dagens pass med PT-Malou hade jag önskar mig boxning, stege och kabel. Och det var ett av de kuligaste passen! Jag älskar verkligen box med olika slag, sparkar och andra kombinationer. Mera sånt åt bloggerskan. När man tom skrattar för att man ska göra en slagkombination plus ner i plankposition och snabbt upp igen för att fortsätta slå då tycker man nog att det är rätt kul :-) Och det är tungt, svettigt och flåsigt - just like I want it!

Efter det var det en del gamla och nya stegkombinationer i stegen. Nu tycker jag faktiskt att vi har blivit riktigt bra kompisar. Även om jag kanske inte är snabbast i stan vad det gällde nya kombosarna. Lite trögtänkt ibland specielt när man är fysiskt trött. Men PT-Malou hade tålamod med mig och vi tragglade oss igenom det. Och nu är inte blicken alltid fastnaglad i golvet...

Som avslutning lite teknik i the cable one. Jag gillar verkligen att köra med kabelmaskinen men är lite blyg för den fortfarande dvs man kan ju göra så mycket plus att "komma in i övningarna och ur igen" är fortfarande lite läskigt. Men jag måste fortsätta utmana mig själv för denna måste jag behärska till utbildningen. Är ju också mycket att hålla reda på - handleder, axlar, armbågar och jag vet inte allt. But I am getting there...

Dagens videoskörd blev två utav alla övningar i kabelmaskinen som vi körde. Vi fick köra i lill-kabeln för en av de stora grabbarna höllt på i den andra. Som skrivet inget tekniskt mästerverk men jag övar, övar och övar och kommer inte ge mig. Har ju 126 dagar kvar till utbildningen sätter igång så no pressure. And by the way undrar vem som jobbar hårdast i gymmet :-)Kommentarer

  1. Grym prestation på passet! Du är helt klart min gladaste kund :) Tänkte också på killarna som mest snackar där bakom (train hard or go home), kul att jag fick med de i videon:) Go Tina!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass