Så gott!!!

Jag kan varmt rekommendera dig att om du bor i närheten utav Lund missa inte Grand Deli och Grand Hotels mataktiviteter. I torsdagskväll fick maken och jag prova 4 olika drycker (2 öl och ett vitt vin samt ett rött vin), vi fick grilltips samt äta oss proppmätta på ekologisk och närodlad/producerad mat från regionen. Väldigt generöst med både dryck och mat dvs inga ransoner här inte utan äkta matglädje.

Det var alltifrån potatissallad, sallad, olika såser, grillade grönsaker, inlagda grönsaker, revben, kyckling, karre, lax, fläsklägg, olika korvar m.m. Allt detta för 295 kronor per person!!! Tro mig det var värt varenda kronor och vi blev väldigt inspirerade. Som tex att man kan grilla fläsklägg. Hade vi aldrig kommit på och det var min absoluta favorit under kvällen. Eller att man kan grilla gravad lax...

Precis utanför hotellet dukades det upp och vi kände oss som värsta VIPs innan för det röda snöret
(alt lite uttittade...)


 Maken inspekterade en del av den dryck vi fick smaka

Robert och Martin som var våra värdar/grillmästare för kvällen. Väldigt trevliga!
Min tallrik men jag skippade den mesta av potatissalladen och hämtade mera kött tex korv
(98% köttinnehåll - så goda!!!)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass