TRX för nästan hela slanten

Imorse stod det PT-pass på schemat trots att det är måndag... Så kan det bli ibland :-) Idag var det efter önskemål från bloggerskan TRX på schemat plus bänkpress. Måste ju visa upp att jag har övat och få lite beröm. Hela kroppen fick sig en genomkörare och jag älskar verkligen TRX. Dels så känns övningarna dvs musklerna får jobba samtidigt som man övar på balans m.m. och dels så känns det så skönt i kroppen efteråt - blir liksom stretch samtidigt.

Idag körde vi även efter 3 övningar i 30 sekunder och i 3 varv konceptet. Jag gillar verkligen det men lite trixigare med TRX då jag inte riktigt fått kläm på vilka positioner dvs placera fötterna man ska ha för respektive övning. Men ändå kul! Det bidde också två filmer från dagens pass. En benövning och plankan. Dessa två är utmanade för mig men för några månader sedan kunde jag inte ens testa. Dock krävs mer övning innan de kan bli "godkända" men om jag inte utmanar mig och vågar så kan jag ju aldrig klara av det...

Benövning där man ska föra ena benet bakom sig samtidigt som man balansera upp kroppen - trixigt men roligt när man får lite kläm på det hela!Plankförsök och jag kan väl hålla mig där någon sekund :-) Bjuder även på ytterligare ett rump shot... hmm not my favorite...PS! Fick beröm för min teknik i bänkpressen och vi kunde lägga på lite vikt. Tungt men jag känner mig stark. Dock hjälpte det ju inte att jag hade grym träningsvärk redan från mitt pass i lördags... Smällar man får ta!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass