Andra löparveckan

Precis hemkommen från veckans tredje löppass. Hade maken med som sällskap på cykeln och det vart ju trevligt. Även om vi inte pratade så mycket för jag vart fullt upptagen med att andas :-) Idag var veckans enklaste pass trots sockerstinn mage (firat mammas födelsedag och kunde inte motstå bla  paj och glass...).

Tisdagen vart tuffast pga tunga tunga ben och torsdagens nervösast eftersom det vart det längsta någonsin på 45 min. Nästa vecka går jag in i grön zon dvs utav veckans 3 pass så ska två vara gröna. Det betyder ingen snabb gång längre utan springa hela tiden. Dessa gröna passen ska vara 30 minuter långa. Och sedan ett gult dvs jogg/snabb gång på 45 minuter. Det blir nog samma dagar i veckan som kommer dvs tis, tors och sön.

Tis
Tid: 33,29 min
Puls: 124 genomsnitt, 136 max, 31 min i zonen
Tunga ben och fick peppa mig själv varenda meter

Tors
Tid: 45,16 min
Puls: 129 genomsnitt, 141 max, 41,25 min i zonen
Längsta passet och nu vet jag att jag kan

Sön
Tid: 31,23 min (samma runda som i tis men 2 min snabbare)
Puls: 133 genomsnitt, 144 max, 28,49 min i zonen
Veckans bästa och snabbaste - känns som jag hittat lunket nu och vet vad jag kan

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass