Ben, ben, ben

Så kan man sammanfatta dagens PT-pass och kan jag gå imorgon så är det ett underverk :-) Men det var svettigt, utmanade och kuligt - just like I want it! Fokus idag var som skrivet ben så efter uppvärmningen var det en härlig blandning utav olika benövningar. Utfall med kettlebells (8 och 12 kg), squats med kettlebells (8 och 12 kg), benböj med stång med vikt (stång plus 15 kg), sumo squats (16 kg kettlebell), deadlift (12,5 kg hantlar) dvs baksida utav lår och helt plötsligt löpband...

Där vart det uppförsbacke i 7 min med incline 13,0 och speed 5,0 som gällde. Puh! Tillbaka på några benövningar och sedan ben och bålstabilitet på boll. Trixigt - speciellt när man inte får använda armarna att balansera med. PT-Malou skulle ha mig till att lägga armarna över bröstet och sedan göra övningen - misslyckat när Jensen bara dunsade i sidan dvs ingen balans och inget lyft...

Idag blev det också 2 filmer. En på sumo squats och en på bollövningen. Förstår inte varför jag alltid måste filmas i slutet... Är ju trött men man måste ju styla lite för kameran :-) Efter sumofilmen trodde jag mina ben skulle bryta ihop för det du ser på filmen är inte allt. Nädå övningen fortsätter med flera squats... Men tjejer är det någon övning som ger underverk till ben och rumpa så är det benböj/squats!!! Och sumon tar the buttocks ordentligt :-)

Jag ser stor skillnad på mina ben detta året. Tidigare (speciellt vid min högsta vikt) så var mina lår, rumpa och höfter ENORMA. Nu så är jag fortfarande stor och rund vilket jag alltid kommer vara men det är mycket mindre och definitivt mer välformat. Innan kunde man typ inte se skillnaden på vad som var höft, rumpa, lår, knä eller vad. Allt bara smälte samman. Nu så är det verkligen skillnad och mer kommer det att bli!!!

Dagens puls stats: 105 genomsnitt, 155 max, 17 min i zonen.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass