Denna veckans vikt

I slutet på januari låg min vikt på 84,0 kilo och idag visade vågen på 88,3 dvs lite mer än 4 kilo upp. Dessa fyra ligger runt midjan, höfterna och rumpan och tror mig det känns!!! Plus de 3% i fettökning gör att det är dags att dra i handbromsen, vifta med röda flaggan och ta tag i problemet.

Jag är helt klart medveten om till varför - pluggande, stress, halvdana träningspass när jag kör själv plus SOCKER!!! Inga ursäkter gäller längre för annars så är jag snart för långt ner i gropen och snart visar vågen 90, sen 95, sen 100 och sen... Det vet jag och nu är det dags att ta itu med det hela.

Sedan i onsdags är jag sockerfri, har skött träningen exemplariskt, skrivit/skriver av mig i bloggen, ältat med maken (stackaren...), kollegor (stackars) och alla som kommit i min väg :-) Plus fått massvis av underbart stöd av alla i min närhet bla massa underbara bloggläsare - TACK!!! Nu är jag tillbaka på banan och jag vet vad som funkar för mig. Därför åter införs härmed tex "Veckans vikt" så jag har något att own up to.

Kommentarer

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Hur många burpees?

12 veckor med Itrim

5 månader sedan min Gastric Bypass